27 Ekim 2026 Salı |Bodrum: 🌦️ +16°C
SON DAKİKA

Kazada hayatını kaybeden Umut son yolculuğuna uğurlandı

thumbs b c ad5d5d46b05087fd0d361f4e888a7888 1

Bodrum ‘da meydana gelen kazada kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden. 19 yaşındaki İbrahim Umut Yöntem gözyaşları içinde sen yolculuğuna uğurlandı.  IMG 20251219 WA0056 scaled                      Kaza, dün akşam saatlerinde Dirmil Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki İbrahim Umut Yöntem’in kullandığı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın ve çocuğa çarpmamak için yapılan ani manevra sonucu kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada sürücü Yöntem ile araçta yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki A.Z. ve 19 yaşındaki M.Z. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan sürücü İbrahim Umut Yöntem, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

18 yaşındaki İbrahim Umut Yöntem için cenaze töreni düzenlendi. Gündoğan merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı