05 Kasım 2026 Perşembe |Bodrum: ☀️ +17°C
SON DAKİKA

Kızılağaç Kavşağı Ile Torba Kavşağı Arası Yarın Trafiğe Kapatılacak

20191227 183008

Kızılağaç Kavşağı ile Torba Kavşağı arası, Karayolları ekiplerinin yapacağı menfez değiştirme çalışması nedeniyle Cumartesi günü sabah 08;30 saatlerinden itibaren bilinmeyen bir süre için araç trafiğine tamamen kapatılacak.

Çift şeritli olarak trafiğe kapatılacak olan yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından trafiğe açılacak. Konuyla ilgili bir duyuru yayımlayan Bodrum Belediyesi’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Karayolları ekiplerinin menfez değiştirme çalışması dolayısıyla, Bodrum Kızılağaç yol ayrımı ile Torba kavşağı arasındaki yol, 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren araç trafiğine tümüyle kapatılacaktır. Trafik çift yönlü olarak Torba kavşağı-Yalı istikameti ile Kızılağaç yolundan verilecektir. Yol, çalışma tamamlandığında trafiğe açılacaktır. Vatandaşlarımıza duyurulur.”

Açıklamada çalışmanın ne kadar süreceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı