Yerel seçimler yaklaşırken Belediye Başkan aday adayları netleşmeye başlıyor.2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi ismi hep gündemde olan ve daha once yaptığı açıklamalarda ;
Haber: Selçuk AKBAŞ
Bodrum Belediye Başkanlığına yeniden aday olmayacağını, başka bir siyasi partiye gitmesinin söz konusu olmadığını ve tek hedefinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylağını 18 Ekim günü açıklayacağı öğrenildi.
Bodrum 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2014 yılında, “İhmali Davranışla Görevi Kötüye Kullanma” suçu nedeniyle verdiği 38 günlük hak mahrumiyeti cezasının Yargıtayca onanmasının ardından görevden el çektirilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, cezasının sona ermesinin ardından görkemli bir tören ile karşılanıp görevine başlamıştı.
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi ismi hep gündemde olan ve daha once yaptığı açıklamalarda tek hedefinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğunu belirten Kocadon 18 EKİM günü geniş bir katılım ile Muğla’ya giderek adaylığını açıklayacak.