25 Eylül 2026 Cuma |Bodrum: ☀️ +22°C
SON DAKİKA

kontrolden çıkan otomobil takla attı 1 kişi yaralandı

milas soke karayolunda otomobi 1790357888 G3svUA

Milas-Söke karayolu Pınarcık Mahallesi girişinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Söke’den Milas yönüne seyir halinde olan otomobil, Pınarcık Mahallesi girişine geldiği sırada sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil takla atarak yol üzerinde durdu. Kazayı gören diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 1 kişiye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralı, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından bölgede trafik güvenliği sağlanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı