21 Haziran 2026 Pazar |Bodrum: ☀️ +27°C
SON DAKİKA

Kontrolü kaybeden ambulans, devrildi.

valiler bulusmasi aa 2439852

Bodrum Turgutreis Karayolu Ortakent–Yahşi Döner Kavşak’ta sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı.

Turgutreis istikametinden Bodrum Devlet Hastanesi’ne hasta taşıyan bir ambulans, kavşağa çıkan bir araca çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolü kaybeden ambulans, kaçış esnasında tretuvara çarparak devrildi.

Kazada ambulans içerisinde bulunan hasta, olay yerine sevk edilen başka bir ambulansla hastaneye nakledildi. İlk belirlemelere göre hastanın sevk işlemi güvenli şekilde gerçekleştirildi.

Ambulansta görevli paramediklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken, ekiplerin çalışmasının ardından yol kontrollü şekilde trafiğe açıldı.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı