1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Köpeğin Üzerinde Drift Atıp Olay Yerinden Kaçtı

Köpeğin Üzerinde Drift Atıp Olay Yerinden Kaçtı

featured

Muğla’da bir şahıs, Tarçın adlı bir köpeğe önce çarptı; daha sonra köpeğin üzerinde drift atıp olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan Tarçın’ın sahibi Göksel Kuyruk, katilin en ağır cezayı alması talebiyle bir kampanya başlattı.
Muğla’da bir şahıs, Tarçın adlı bir köpeğe önce çarptı; daha sonra köpeğin üzerinde drift atıp olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan Tarçın’ın sahibi Göksel Kuyruk, katilin en ağır cezayı alması talebiyle bir kampanya başlattı. .

KATLEDİLDİ, TARÇIN HUNHARCA ÖLDÜRÜLDÜ !

24 Temmuz 2022 Bugün sabah 09:20’de Tarçın’ı sitemizin çıkışında ve sitemize çıkan işlek asla olmayan hatta gün içinde en fazla iki üç arabanın en fazla 20 km hızla gidebileceği ara yolumuzun kenarında serbest bıraktım ki tarla kenarına rahat tuvaletini yapsın diye. Zaten aşağıdaki sahil yoluna da korkar asla çıkmazdı. Aramızda 100 metre vardı.

Sahildeki bir araba önce olduğu yerde drift atarak arabayı döndürdü. Çevrede hep boş tarlalar olduğu için hepsini rahat görebildim. Anladım bir terslik var. Tarçın’a doğru koşmaya başladım. Sitemize giden ara yol kenarında süratle araba döndüren şahıs, Tarçın’ı görerek ara yola sapıp hemen hemen sokak başı ve yolun dışında kenarda duran Oğlumun direkt üstüne sürdü ve altına alarak üzerinde araba çevirdi.

Kalp hastası oğlumu hunharca parçaladı ve durmadan kaçtı. İçinde 5 veya 6 kişi vardı ve kurtarmaya yetişemedim. Hepsi gözlerimin önünde oldu, oğlum katledildi. Görenler plakayı verdiler, şikayetçi oldum. Kim olduklarını göremedim bilmiyorum. Masum canlar üzerinden cinayet işlemekten zevk almak nasıl bir duygudur? Şikayet dilekçemi Jandarma, halen Savcılığa iletmedi. Bugün sordum dört beş gün sonra iletiriz dediler. Zaten olay yerine de iki dakikalık mesafeden tam 45 dakika sonra geldiler. Şikayetçi olduğum çin plaka bilgileri paylaşamıyorum.

Katilin En Ağır Cezayı Alması İçin İmza Yorum ve Hukuki Desteğinizi Bekliyorum.

Sahil Yolu yani Atatürk Caddemiz eskisi gibi komple trafiğe kapatılsın. Bu kaçıncı can alışlar bu kaçıncı araba çevirerek terör yaratılmalar, her gün arabalardan kaçıncı kez dünyanın bira şişeleri yollara sahile atılarak cam kırıkları doldurmalar, yetsin artık.

Yer: Muğla Milas ören mahallesi Sahil yolu olan Atatürk caddesinden Yalıkent Sitesine hemen dönüş sokağının başı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Köpeğin Üzerinde Drift Atıp Olay Yerinden Kaçtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.