1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Kuvvetli Yağış Ve Fırtına 105 Ağaçı Devirdi

Kuvvetli Yağış Ve Fırtına 105 Ağaçı Devirdi

featured

  • Marmaris ilçesinde kuvvetli yağış ile fırtınada 105 ağaç devrildi

– Muğla’ Marmaris ‘de, iki gündür etkili olan kuvvetli yağış ve fırtınada 105 ağaç devrildi.

Kuvvetli yağış ve fırtına ilçede yaşamı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 113 kilometre ölçülen fırtına nedeniyle ilçede 105 ağaç devrildi. Marmaris Belediyesi yetkileri, ağaçların bazı iş yerlerinde hasara neden olduğunu bildirdi.

Rüzgar nedeniyle denizde dalgalar oluştu, yat limanındaki işletmeler, şiddetli fırtınadan etkilenmemek için tedbir aldı.

Deniz kenarında işletmesi bulunan Nihat Özalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, fırtına için ellerinden geldiği kadar önlem almaya çalıştıklarını söyledi.

Şemsiyeleri kaldırdıklarını belirten Özalp, “Camların kırılmaması için tedbir aldık. İş yerimizi korumaya çalıştık. Dün deprem oldu. Fırtına devam ediyor. Kışı zor geçiriyoruz. Allah beterinden saklasın.” dedi.

Meteoroloji yetkilileri, sağanak ve fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi.

MarmarisMuğlasağanakŞiddetli Fırtına

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Kuvvetli Yağış Ve Fırtına 105 Ağaçı Devirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.