BODRUM- Limak; Antalya, KKTC, İstanbul, Ankara ve Makedonya’da bulunan dokuz otelini Limak markası ile işletiyor. Limak Turizm şimdi Bodrum’da yeni bir otel projesi başlatıyor
İş insanı Nihat Özdemir’e ait Limak Holding, müteahhitlik ve enerji alanlarında çok bilinse de turizm sektörünün de güçlü oyuncularından biridir. Turizmde Limak Turizm şirketi ile faaliyet gösteriyor.
Para Dergisi’nin haberine göre Limak Turizm, turizm ve otelcilik endüstrisinde 25 yılı aşkın tecrübesiyle, 2 bin 600’den fazla kişiye istihdam sağlıyor. Dokuz otelinde yılda 450 bin misafir ağırlıyor.
Limak Turizm, onlarca yıllık inşaat tecrübesiyle otellerin A’dan Z’ye tasarlanmasını, inşa edilmesini ve işletmesini kendi bünyesinde gerçekleştirerek yatırım ve maliyet alanlarında yüksek tasarruf sağlıyor.
Limak Turizm, tedarikçiler ve hizmet sağlayıcılarla uzun vadeli işbirlikleri geliştirmenin yanı sıra faaliyet gösterdiği bölgelerde istihdam yaratarak yerel ekonomilere de destek oluyor.
Limak Turizm, mal ve hizmetlerinin yüzde 95’ini otellerinin bulunduğu bölgelerdeki yerel tedarikçilerden temin ediyor.
Limak; Antalya, KKTC, İstanbul, Ankara ve Makedonya’da bulunan dokuz otelini Limak markası ile işletiyor. Limak Turizm şimdi Bodrum’da yeni bir otel projesi başlatıyormuş.
Otel Bodrum Yalıçiftlik’te yapılacakmış. Ancak buranın işletmesini Limak değil, dünyaca ünlü otel zinciri The Ritz Carlton yapacakmış.
Öğrendiğimize göre taraflar el sıkışmış. Bodrum Yalıçiftlik’te Four Seasons, Kempinski Hotel, Sea Garden gibi önemli markalar var.
The Ritz Carlton ile birlikte Yalıçiftlik’te lüks rekabet daha da artacak…
Kaynak: Limak’ın Bodrum’daki otelini The Ritz Carlton işletecek