1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Lösev’e Ait Midibüs Devrildi 25 Yaralı

Lösev’e Ait Midibüs Devrildi 25 Yaralı

featured

DENİZLİ’nin Kale ilçesinde Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) ait midibüs, virajlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Denizli’nin Kale ilçesinde Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) ait midibüs, virajlı yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada midibüste bulunan 25 kişi yaralandı. 

Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında, Denizli-Muğla karayolunda meydana geldi. LÖSEV’e ait Özhan Aktaş yönetimindeki 06 L 2746 plakalı midibüs, Kale ilçesi çıkışında virajda yoldan çıkarak devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

090620211951476382866

Çevredeki vatandaşlar kazazedelerin yardımına koştu. Yaralılar midibüsün içinden çıkarıldı. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla, çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri ise karayolunda önlem aldı. Midibüste bulunan 25 kişinin, çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

090620211952046385860

Midibüsün içindeki yolcuların ise LÖSEV’in tedavi ettirdiği çocukların yanı sıra hastalığı atlatan kişiler ile yakınları olduğu ve motivasyon amaçlı Muğla’ya gittikleri belirtildi.

090620211952176389004

4 YARALININ DURUMU AĞIR

Kazada midibüsün içinde yaşları 15 ile 20 arasında değişen 22 kişi, 2 personel ve 1 sürücünün bulunduğu belirlendi. Ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 25 yaralıdan 4’ünün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazanın ardından Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

LÖSEV’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kazanın ardından LÖSEV’in resmi sosyal medya hesabından yaçıklama yapıldı. Kazadan sonra seferber olunduğu, tüm yöneticiler ile sağlık ekibinin yaralıların durumlarıyla yakından ilgilendiği ve olay yerine hareket ettiği bilgisi paylaşıldı. LÖSEV açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Tedavisi tamamlanmış ve iyileşmiş 22 gencimiz, Ankara’dan Bodrum LÖSEV Tatil Kampına giderken Denizli Kale mevkiinde muhtemelen yağmur ve mıcır nedeniyle kayarak kaza geçirmişlerdir. Allah’ın sevgili kulları olan çocuklarımızın tamamının sağlığı iyi olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Tavas İlçe ve Denizli İlindeki hastanelerde ilk yardımları yapılmış ve gözlemde tutulmaktadırlar. Lösev ve Lösante Hastanemizin tüm yönetici ve sağlık ekibi olayları yakın takip etmekte ve olay yerine gitmektedirler. Olaya hemen müdahale eden Kale- Tavas ve Denizli Sağlık personeli ve Denizli Valimiz, İl Sağlık Müdürümüz ile İl Emniyet Müdürümüze teşekkürlerimizle birlikte çocuklarımız ve aileleri başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.”

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Lösev’e Ait Midibüs Devrildi 25 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.