Bodrum Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya damga vuran gelişme ise, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile Başkan Mandalinci arasında yaşanan söz hakkı tartışması oldu. Toplantının ilerleyen dakikalarında gündem dışı konuşmalar ve eleştiriler sırasında AK Parti’li meclis üyeleri, Belediye Başkanı Mandalinci’nin kendilerine cevap hakkı tanımaması üzerine tepki gösterdi. Yaşanan gelişmelerin ardından AK Parti grubunun meclis salonunu topluca terk ettiği görüldü.
Toplantı AK Parti grubunun yokluğunda devam etti.
Bodrum Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Bodrum Yaşayanlarını yakından ilgilendiren bir karar alındığı açıklandı. Başkan Tamer Mandalinci’nin yaptığı Nisan ayı faaliyet sunumu sırasında şezlongların üretiminin yapıldığı bilgisi verirken, şezlongların fiyatlarına zam yapıldığı ve tüm belediye kafelerde uygulanmaya geçileceği kararını da açıkladı.
Daha önce sadece Çiftlik Belediye kafede uygulanan 50 TL’lik şezlong ücretinin zamlanarak 100 TL’ye yükseldiği ve daha önce uygulamanın yapılmadığı Bodrum Belediyesi’ne ait tüm sahil kafelerinde bu ücret tarifesinin uygulanacağı da yine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci tarafından açıklandı
Mecl7ste tartışma