04 Haziran 2026 Perşembe |bodrum: ☀️ +18°C
SON DAKİKA

MHP Bodrum da Devir Teslim Töreni Düzenlendi

615483253 18556237861043176 2477946419924015645 n

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanlığı’na atanan Engin Galipoğlu, Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki ilçe binasında düzenlenen törenle görevi devraldı. Törene MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı’nda yaşanan görev değişiminin ardından, ilçe başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan atama sonrası Bodrum İlçe Başkanlığı görevine getirilen Engin Galipoğlu, düzenlenen törenle resmen görevine başladı.

 

614892821 18556237909043176 6732362032586178725 n
Devir teslim töreni, Yokuşbaşı Mahallesi Cevat Şakir Caddesi üzerinde bulunan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Törene partililer ve parti gönüllülerinin ilgisi yoğun oldu.

Törende konuşan MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek, Muğla genelinde teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Demirel, Muğla’nın yaklaşık 4 bin kilometrelik kıyı şeridine sahip önemli bir il olduğunu belirterek, ilçe başkanları ve il yönetimiyle birlikte yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

 

Bodrum’un tarihi, kültürü, turizmi ve ülkücü harekete verdiği katkılarla özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Demirel,

 

“Bodrum’da bir bayrak değişimi yaparak dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bugüne kadar görev yapan tüm ilçe yönetimlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

615051281 18556237918043176 7765531605920769332 n

Konuşmasında teşkilat kültürüne de değinen Demirel,

“Teşkilat kültürümüzün temelini sadakat, süreklilik ve dava bilinci oluşturur. Bu anlayışla görevine başlayan Engin Galipoğlu Başkanımızı Bodrumlulara emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Demirel ayrıca, önceki İlçe Başkanı Tayyar Şafak ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Mazbata Galipoğlu’na Teslim Edildi

MHP Muğla İl Yönetimi’ndeki tecrübesiyle Bodrum İlçe Başkanlığı görevine atanan Engin Galipoğlu’nun mazbatası, MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel tarafından takdim edildi.

 

Şafak’tan Veda

Görevi devreden Tayyar Şafak, konuşmasında birlikte çalıştığı tüm teşkilat mensuplarına ve Bodrum halkına teşekkür ederek, görevi devretmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Tören, parti binası önünde yapılan toplu fotoğraf çekimiyle sona ererken, etkinliğe partililerin yoğun katılım gösterdiği gözlendi

 

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı