Milas’ta bir evde fuhuş yapıldığına yönelik ihbarı değerlendiren Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği gece yarısı operasyonunda, fuhuşa aracılık yaptığı öne sürülen bir şüpheli gözaltına alındı.
Milas’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığına yönelik ihbarı değerlendiren Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese gece yarısı şok baskın düzenledi. Operasyonda, fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen bir erkek şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan F.İ. ve Özbekistan uyruklu G.N.’nin ise mağdur olarak ifadesine başvuruldu.
FUHUŞ PARALARINI ORGANİZATÖRE VERİYORMUŞ
Fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen erkek şüphelinin, fuhuştan temin edilen paraları organizatör olduğu öne sürülen S.A. isimli kadına verdiği belirlendi. Fuhuş organizatörü olduğu iddia edilen kadın şüpheli S.A.’nın yakalanması için başlatılan çalışmanın devam ettiği öğrenildi.
Fuhuş olayıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor