04 Kasım 2026 Çarşamba |Bodrum: 🌦️ +18°C
SON DAKİKA

Moskova Bodrum -Seferlere Başlıyor

20190514 153922

Moskova-Milas Bodrum arasında Azur Air, 25 Mayıs 2019’dan itibaren de düzenlenen seferi haftada 5 frekans olarak icra edecek.

Anex Tour’un hava yolu şirketi Azur Air, Moskova-Milas Bodrum hattına vites artıracak.
Boeing 737-800 tipi uçaklarla geçtiğimiz ayın son günlerinde başlatılan seferler yoğun talep görünce, Azur Air Moskova-Milas Bodrum hattındaki operasyonlarına B777-300ER tipi uçaklarla devam etme kararı aldı.
Şirket 28 Nisan’dan bu yana haftalık 2 frekans olarak icra edilen seferleri, bugünden itibaren haftada 4 frekans olarak düzenleme kararı aldı. Azur Air 25 Mayıs 2019’dan itibaren de Moskova-Milas Bodrum arasında düzenlenen seferi haftada 5 frekans olarak icra edecek.
Şirket bu hattaki seferlerini 20 Ekim 2019 tarihine kadar sürdürmeyi planlıyor

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı