Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen silah ticareti ve kaçakçılığı soruşturması kapsamında Menteşe, Bodrum ve Osmaniye Kadirli ilçesinde 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Muğla merkezli iki ilde silah ticareti ve kaçakçılığı soruşturması kapsamında 6 adrese eş zamanlı düzenlenen oprasyonda 7 kişi gözaltına alınırken düzelnen operasyonla silahi tabanca ve fişek ele geçirildi.
Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen silah ticareti ve kaçakçılığı soruşturması kapsamında Menteşe, Bodrum ve Osmaniye Kadirli ilçesinde 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyonda M.S, H.K, H.Ö, M.S isimli şüpheliler Muğla’nın Menteşe ilçesinde, A.K Bodrum’da, T.A Osmaniye Kadirli ilçesinde yakalandı. S.Ö isimli şahsın ikametinde; dözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada değişik milimetrelerde 190 adet mermi, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet şarjör, 1 adet eski model ruhsatsız toplu tabanca, silah tamir, bakım ve yapımı için kullanıldığı değerlendirilen torna makinası, tüfek, tabanca tamiri için kullanılan tamir malzemeleri ele geçirildi.Olay ile ilgili sorulturma devam ediyor



