27 Ekim 2026 Salı |Bodrum: 🌦️ +19°C
SON DAKİKA

Muğla Valisi Orhan Tavlı, “Tam Kapanma Tedbirleri” Kapsamında Yol Kontrol Uygulama Noktalarında Denetimde Bulundu

69921715 6929 4ae5 be94 3e25e4c447bf

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan ile birlikte Gazeller ve Çetibeli uygulama noktalarında koronavirüs tedbirleri kapsamında trafik ekipleri tarafından yapılan kontrol çalışmalarını denetledi.

Vali Orhan Tavlı, ilin giriş çıkış noktalarında kolluk birimleri tarafından sıkı denetimler gerçekleştirildiğini, salgınla mücadelenin devam ettiğini vatandaşlarımızın alınan önlemlere ve hijyen kurallarına riayet etmelerinin salgının yayılmasının önlenmesinde hayati önem taşıdığını ifade etti.

Tüm vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet eden ve tedbirler almalarını isteyen Vali Orhan Tavlı, “Bu tedbirler vatandaşımızın sağlığı için, toplum sağlığı için önemli. Biran önce bu süreci atlatmak istiyoruz. Bütün kamu görevlileri emniyet, jandarma, sahil güvenlik, sağlık teşkilatımız, kaymakamlarımız, belediyelerimiz herkes yoğun bir şekilde gayret göstermektedir. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz.” dedi.  

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı