1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Muğla’da Aranan 10 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı

Muğla’da Aranan 10 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı

featured

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi düzenlenen operasyonlarla yakalayarak cezaevine teslim etti.

Bodrum’da, yurt dışına çıkışa imkân sağlama suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan bir kişi, Fethiye’de ise kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı.

 

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında il genelinde önemli bir operasyona imza attı. Farklı suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Milas’ta, Türk vatandaşı veya yabancıların yurt dışına çıkmasına imkân sağlama suçundan 6 yıl 3 ay ve yine aynı suçtan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi gözaltına alındı.

Ortaca’da da aynı suçu işledikleri belirlenen ve 5 yıl 1 ay 6 gün hapis cezası bulunan iki şahıs daha yakalandı.

 

Menteşe’de, tanınmamak için tedbir alarak hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan şahıs jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Datça’da ise üç ayrı suçtan aranan kişiler tespit edildi. 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefet suçundan 2 yıl 7 ay 7 gün, taksirle yaralama suçundan 11 ay 7 gün ve müstehcen yayınların yayılmasına aracılık etme suçundan 6 ay hapis cezası bulunan üç kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla’da Aranan 10 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.