27 Ekim 2026 Salı |Bodrum: 🌧️ +17°C
SON DAKİKA

Muğla’da Rus Ve Ukraynalı Organizatörler Ile 52 Düzensiz Göçmen Yakalandı

dha ankara sahil guvenlik komutanligi ndan 8999599 3187 o e1541849463736

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 52 düzensiz göçmen yakalandı.
10 Kasım 2018 Cumartesi 14:06
Muğla’da 52 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 52 düzensiz göçmen yakalandı.

Güney Ege’de devriye faaliyetleri yürüten Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Ekincik Koyu açıklarında, içinde kadın ve çocukların da bulunduğu “Marina” isimli tekneyi durdurdu.

Yapılan aramada teknede 24 Irak, 7 Somali, 5 Afganistan, 5 Filistin, 9 Suriye ve 2 İran uyruklu 52 düzensiz göçmen yakalandı.

İkisi Rus, biri Ukrayna uyruklu 3 organizatör de gözaltına alındı.

Sahil güvenlik botuna alınan 52 düzensiz göçmen, Marmaris Limanı ve Ekincik balıkçı barınağına getirildi.

Göçmenlerin, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği, organizatörlerin ise işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı