Marmaris Özel Ahu Hastanesi ortaklarından Başhekim Yardımcısı Ortopedist Opr. Dr. Burak Vardar dün gece geçirdiği akciğer embolisi ve peşinden de beyin kanaması neticesinde hayatını kaybetti. Vardar’ın ani ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.
Marmaris’in sevilen doktoru Başhekim Yardımcısı Ortopedist Opr. Dr. Burak Vardar dün gece aniden fenalaştı. Acilen tedaviye alınan Vardar’ın tıkanmış bir kan damarı nedeniyle oluşan akciğer embolisi geçirdiği belirlendi. Derhal ameliyata alınan Vardar peşinden de beyin kanaması geçirince tüm uğraşılara rağmen kurtarılamadı.
Ahu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sahir Ökten “Hiçbir rahatsızlığı yoktu. Bir buçuk günde gelişen akciğer embolisi. Bu tür vakanın herhangi bir sebebi olmayabilir. Olabilecek rahatsızlıklar arasında. Yani sebepsiz de olabiliyor. Derhal ameliyata aldık fakat tüm uğraşılarımıza rağmen dün gece 22.45’de kaybettik. Çok değerli bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz” diye konuştu.