04 Haziran 2026 Perşembe |Bodrum: ☀️ +20°C
SON DAKİKA

Organizatörler İstanbul Ve Edirne’de Yakalandı

01062018gocmen 2 cab72

Milas KOM Grup Amirliği tarafından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda belirlenen 2 şüpheli, İstanbul ve Edirne’de yakalandı. Milas Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Milas KOM Grup Amirliğince göçmen kaçakçılığı suçuna yönelik olarak geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde tespit edilen bazı şüphelilerin yakalanması için ülke genelinde çalışma başlatıldı. Kimliği belirlenen R.B ve Y.A isimli şüpheliler, yapılan çalışmalar neticesinde İstanbul ve Edirne illerinde yakalandı. 
Milas’a getirilerek ifade işlemlerinin ardından adliyeye sev edilen zanlılardan Y. A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. R.B. isimli zanlı ise adli kontrol hükümleri ile serbest bırakıldı.günaydinmilas

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı