Bodrum’da 40 yaşındaki şahıs başından silah ile vurulmuş halde ölü bulundu. Olay Yahşi Üniversitesi Caddesi çevresi üzerinde meydana geldi. Park halinde siyah otomobil şüpheli halde gören vatandaşlar durumu 112 çağrı merkezine bildirdi.Ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 sağlık ekiplerince Yapılan ilk incelemede otomobil içindeki silah ile başından vurulmuş kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.40 yaşındaki Recep Eraslan olduğu tesbit edilen şahsın intihar ettiği tahmin edliyor.Van Nüfusuna kayıtlı Eraslan Bodrum’da Er Bey Yapı firma ve müteahhitlik firma sahibi olduğu öğrenildi.
Olayın duyulmasının ardından Eraslan’ın çalışanları, yakınları ve eşi olay yerine geldi. Yakınları ve eşinin Eraslan’ın ölüm haberini alması ili sinir krizleri geçirdiği ve yerden kalkamadıkları görüldü.
Olay bölgesine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Cadde uzun bir süre trafiğe kapatıldı.
Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken Eraslan ‘ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayın intihar olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi. Eraslan’ın otomobili incelenmek üzere çekici ile olay yerinden kaldırıldı.