1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı

Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı

featured


– Marmaris ilçesinde ikinci kez gerçekleştirilen yarışta 97 kilometrelik uzun parkuru erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda ise Esin Yılmaz kazandı
– 65 kilometrelik kısa parkurda erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu, kadınlarda ise Pınar Arpınar Avşar birinci oldu

Marmaris’!de düzenlenen “Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı”nda 97 kilometrelik uzun parkuru erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda Esin Yılmaz kazandı, 65 kilometrelik kısa parkurda ise erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu, kadınlarda Pınar Arpınar Avşar birinci oldu.

Argeus Events tarafından Salcano sponsorluğunda ikinci kez düzenlenen “Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı” sabah saatlerinde Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın Atatürk Meydanı’nda verdiği startla başladı. 

Yarışa Türkiye’nin yanı sıra İsviçre, İngiltere, Fransa, Kanada, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Sri Lanka, İran ve ABD’den yaklaşık 500 bisikletçi katıldı. Sadece amatör sporcuların yer aldığı organizasyonda, bisikletçiler 97 kilometrelik uzun ve 65 kilometrelik kısa parkurda pedal çevirdi.

Başladığı noktada sona eren yarışın 97 kilometrelik uzun parkurunda erkeklerde Gökhan Uzuntaş birinci, Agit Salman ikinci ve Ali Gülcan üçüncü oldu. Aynı parkurda kadınlarda Esin Yılmaz birinciliği, Ayşe Akgündüz ikinciliği ve Sevgi Kirak ise üçüncülüğü elde etti.

65 kilometrelik kısa parkurda erkeklerde birinci Furkan Abdullah Pamukçu, ikinci Süleyman Çelikkaya ve üçüncü Mehmet Kanat oldu. Aynı parkurda kadınlarda Pınar Arpınar Avşar ilk sırada yer alırken, İdil Mengü ikinci, Nihal Özdemir Köse ise üçüncü olarak yarışı tamamladı.

Ödül töreni, yarışa İzmir’den bireysel olarak katılan sporculardan 37 yaşındaki İhsan Evren’in fenalaşarak hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi. 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.