Son yıllarda eşsiz lezzetleri ve hizmetiyle bir dünya markası haline gelen Simit Sarayı, Bodrum’da 3. Şubesini Bodrum Marina’da hizmete açtı. Yüzlerce çeşit, atıştırmalık ve doyumluk lezzetler ile fark yaratacak Simit Sarayı Bodrum Turgutreis Marina , Midtown AVM’nin ardından 3 şubesini Bodrum Marina’da hizmete açtı.
Haber: Selçuk AKBAŞ

Bodrum Marina’da hizmete açılan Simit Sarayı işletmecisi işadamı Murat Öztürk hizmete açtıkları markanın değerini iyi bildiklerini ancak, ilk günden bu kadar ilgi olacağını ise beklemediklerini söylediler.
Simit Sarayı’nın, ülke sınırlarını aşan ender firmalar arasında yer aldığını tekrarlayan Öztürk ;müşteriye hizmeti ve kaliteyi ön planda tutarak hiçbir fedakarlıktan kaçmadık. İsmini aldığı simit ön planda olmakla birlikte 60’ın üzerinde gıda ürünü ile hizmet verdiğimiz Simit Sarayı’nda elbette halkımızdan ilgi bekliyorduk. Ancak daha ilk günden –ki henüz resmi açılışımızı yapmadığımız halde- gördüğümüz büyük ilgi bizi son derece mutlu etti ve heyecanlandırdı. Bu mutluluk ve heyecanla, Bayramı sonrası resmi açılışını da yapacağımız Simit Sarayı’nda kaliteden ödün vermeden, branşında uzman personelimizle hizmette müşteri memnuniyetini artırarak sürdüreceğiz.” Dedi.

Türk sinamamasını emaktarları Simit Sarayına hayran kaldılar.
Türk sinamasına damga vuran Afrodit lakabıyla tanınan Banu Alkan. ile Jön ismi ile damga vuran Salih Güney Simit Sarayı’na duydukları hayranlıklarını dile getirdiler. Avrupa ve Ortadoğunun bir çok yerinde falliyet veren Simit Saraylarını gezdiklerini ancak Bodrum marina’daki açılan 3 şubenin hem göze hemde gönle hitap ettiklerini ifade ederek gerek kalite ve lezzetleri ile ile gerekse dekarasyon ve Bodrum’un en gözde yerinde ve muhteşem doğası ile şimdiden tercih edilecek yerlerinden başında geleceğini ifade ettiler. Emektar sanatcılar sosyal medya hesaplarından Simit Sarayı’nı canlı yayınlayarak hayranları ile paylaştılar.





