30 Ekim 2026 Cuma |Bodrum: 🌤️ +17°C
SON DAKİKA

Son bir haftada 140  bin araç giriş yaptı

bodrumda ana arterlerde arac yogunlugu sebebiyle t 1619119817751 scaled e1753180907461
Bodrum Temmuz sonu itibari ile yoğunluk artarken ilçeye son bir haftada 140  bin araç giriş yaptı

Bodrum bu sezon turizm beklentisini karşılamak beklentisi alamadı.

 Temmuz ayı ortalarında Avrupa’daki yaşayan Türklerin gelişi ile birlikte hareket artmaya başlarken ilçeye bir haftada 140 bin araç giriş yaptı
, trafik yoğunluğu ve  lüks araçlar  dikkat çekti .Ana kriterler başta olmak üzere kavşak ve ışıklarda olan trafik yoğunluğu İstanbul trafiğini aramazken milyon dolarlık araçlar ise dikkat çekiyor.
Yabancı turistten beklentisini alamayan Bodrum’da bazı oteller  hafta içi yüzde 50 kampanya düzenleyerek  ilgi çekmeye çalışırken yazlık evler ise tatilinin ilk tercihleri arasında yer aldı.Otel işletmeleri ve havayolu şirketlerinin  rezervasyonlarda 2 -26 Ağustos tarihleri arası fix rakamlara yaklaşmayı beklediklerini ifade ederken Eylül  ve Ekim aylarında beklentilerin olduğunu beyan ediyorlar.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı