Başkan Tamer Mandalinci, ağabeyinin nikâhını kıydı
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, ağabeyinin nikâhını kıyarak hem görevini hem de abilik duygusunu aynı sahnede birleştirdi. Duygu, gurur ve tebessüm bir aradaydı.
Radisson Collection Hotel Aspat Akyarlar’da gerçekleşen görkemli bir düğün töreninde bir araya geldi.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin ağabeyi Tanju Mandalinci ile Fulya Muslu’nun nikâhını kıydığı bu özel gece, “yılın düğünü” olarak hafızalara kazındı.Yaklaşık bin 500 kişinin davetli olarak katıldığı düğün, siyasetten iş dünyasına, sivil toplumdan aile yakınlarına ve dostlarına kadar oldukça seçkin bir kalabalığın şahitliğinde gerçekleştirildi.
Duygusal ve keyifli anlar bir arada
Nikâh merasimi, Başkan Tamer Mandalinci’nin sıcak ve içten sözleriyle başladı. Gelin Fulya Muslu’nun “Evet!” yanıtı ve damat Tanju Mandalinci’nin “Ömrümün sonuna kadar evet!” diyerek verdiği cevap, davetlilerden büyük alkış aldı. Başkan Mandalinci’nin kardeşi için nikâh kıyması törene damga vuran en anlamlı anlardan biriydi.
Seçkin davetliler geceye renk kattı
Düğün, Bodrum’un seçkin davetli topluluğunu bir araya getirdi. Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, televizyoncu ve yazar Mesut Yar gibi tanınmış isimler de bu mutlu günün tanıkları arasındaydı.
Siyaset, iş ve medya dünyasından çok sayıda ismin yer aldığı gece, zarafeti ve birlikteliği yansıtan bir atmosferde geçti. Gelin ve damadın ilk dansı ise şiir gibiydi.
Nikâh şahitliklerini İlkim Aktaş, Adil Çürük, Ahmet Uslu ve Süleyman Şahin Kürse üstlendi. Düğün öncesinde kız tarafı Zerde Düğün Salonu’nda, oğlan tarafı ise Turgutreis’teki eski Anatolian Restaurant önünde misafirlerine yemek ikramında bulundu. Düğün gecesi ise Radisson Collection Hotel’de şıklık, zerafet ve samimi kutlamalarla taçlandı