1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Turizm Merkezlerinde Sessizlik Hakim-

Turizm Merkezlerinde Sessizlik Hakim-

featured

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla turizm merkezleri  Muğla’da meydan, sahil, cadde ve sokaklar en sakin günlerini yaşıyor.

Jandarma ve emniyet güçleri, kısıtlamanın başlamasının ardından Antalya’nın belirli yerlerinde kontrol noktaları oluşturdu. Yerleşik yabancı ve turistlerin de olduğu kentte, cadde ve sokaklarda yapılan farklı dillerdeki anonslarla sokağa çıkma kısıtlaması olduğu anlatıldı. 

Kısıtlamadan istisna tutulan fırıncılar, sabahın erken saatlerinde çıkardıkları ekmekleri, araçlarda vatandaşların evlerine ulaştırdı.

Belediye ve polis ekipleri, sokak hayvanlarını da unutmadı. Kedi ve köpekler için mama, özel kaplarda su bırakıldı, kuşlara yem verildi. Kentte çiftçiler, tarla ve seralarında bugün de üretime devam ediyor.  

Turizm merkezlerinde sessizlik hakim

Muğla merkez ve turistik Marmaris, Bodrum, Fethiye, Datça ve Ula ilçelerinin cadde, sokak, meydan ve ünlü sahillerinin sakin olduğu gözlendi.

Güvenlik güçleri, kentin farklı noktalarında nöbet tutuyor, cadde ve sokaklarda devriye geziyor. Fırıncılar da kentin farklı noktalarında ekmek dağıtıyor. 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Turizm Merkezlerinde Sessizlik Hakim-
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.