Bodrum Türkbükü mahallesindeki evinde, dün saat 21.00 sıralarında düzenlenen operasyonla gözaltına alınan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Kerem Dürüst ve arkadaşı T.K., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Türkbükü mahallesindeki evinde, dün saat 21.00 sıralarında düzenlenen operasyonla gözaltına alınan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Kerem Dürüst ve arkadaşı T.K., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. İfadesinde susma hakkını kullandığı öğrenilen Dürüst, adliyeye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilerin ‘Neden gözaltına alındınız’ sorusunu yanıtsız bıraktı. Diğer şüpheli T.K.’nin daha önceden uyuşturucu kullanmak ve satmak suçundan sabıkalı olduğu bildirildi.
Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptığı sokak çalışmaları sırasında aldığı ihbar üzerine cemiyet hayatının ünlü simalarından Kerem Dürüst’ün evine operasyon düzenledi. Operasyonda evde yapılan aramada 18 gram esrar, 14 uyuşturucu hap, hassas terazi ve uyuşturucu satışından temin edildiği tahmin edilen sehpa üzerinde 2 adet 100 TL ele geçirildi.
Kerem Dürüst ile evde bulunan T.K. ve Ş.Y. ile D.Y., Y.B.,N.O. isimli kadınlar gözaltına alındı. Kadınların ikisinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi. Polis ekipleri gözaltına alınanlardan T.K.’nin adresinde yaptığı aramada da 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin ve 3 ecstacy hap ele geçirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülen Kerem Dürüst ile T.K.’nin, sorgularının ardından ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi
Gözaltına alınan 3’ü kadın 4 kişi hakkında ise ‘uyuşturucu madde kullanmak’tan işlem yapıldığı öğrenildi.