Gaziantep Web Tasarım - Gaziantep Web Sitesi

  1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Yılbaşında Ağaç Kesme, Fidan Dik

Yılbaşında Ağaç Kesme, Fidan Dik

featured

  • Orman Genel Müdürlüğünün yılbaşında kaçak ağaç kesimini önlemek amacıyla başlattığı “Fidan Dik Orman Olsun, Yaşanacak Yurdun Olsun” sloganıyla vatandaşlara 2 bin 19 fıstık çamı, hünnap, badem, ceviz, kestane ve kara selvi fidanı dağıtıldı
  • “Fidan Dik Orman Olsun, Yaşanacak Yurdun Olsun” sloganıyla Muğla’da vatandaşlara 2 bin 19 fidan dağıtıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünce Sınırsızlık Meydanı’nda ağaç kesmek yerine fidan dikilmesi için bilgi aktarıldı ve ücretsiz fidan dağıtıldı.

Fidanın nasıl dikilmesi gerektiğinin, uzman personelce aktarıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü. 

Orman Bölge Müdür Vekili Enver Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Fidan Dik Orman Olsun, Yaşanacak Yurdun Olsun” kampanyasıyla Muğla’da fidanların dağıtımına başladıklarını söyledi.

Fidan dağıtımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Demirci, “Yaklaşık 1 saat içinde 2 bin 19 fıstık çamı, hünnap, badem, ceviz, kestane ve kara selvi fidanı dağıttık. İsteyen vatandaşlara da yine fidan vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Demirci, fidanların Muğla’nın Menteşe ilçesi ile Marmaris ve Fethiye ilçelerinde dağıtımının yapıldığını, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü olarak bugün vatandaşlara 20 bin fidan dağıtacaklarını kaydetti. 

Fidan dikim mevsimi olduğu için vatandaşın bahçelerine dikebileceğini vurgulayan Demirci, amaçlarının çevre bilincini artırarak ağaç sevgisini aşılamak olduğunu dile getirdi.

Etkinlikte doğadan toplanarak hazırlanan ada çayı, dağ çayı, kekik dağıtımı da yapıldı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Yılbaşında Ağaç Kesme, Fidan Dik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.