Gaziantep Web Tasarım - Gaziantep Web Sitesi

  1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Ablası Ve Eniştesini Öldürüp Teslim Oldu

Ablası Ve Eniştesini Öldürüp Teslim Oldu

featured

– İzmir’de ablası ve eniştesini evlerinde beylik tabancasıyla öldüren emekli astsubay, polise giderek teslim oldu 
– Cinayet sırasında evde bulunan 8 yaşındaki çocuğa sağlık ekipleri müdahale etti

İzmir’in Bergama ilçesinde bir emekli astsubay, ablası ve eniştesini beylik tabancasıyla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, bir süredir psikolojik tedavi gören astsubay emeklisi A.R.A, Gaziosmanpaşa Mahallesi Seyfibey Sokağı’ndaki evinin alt katında yaşayan ablası Nesrin Cengiz ve kahvehanede garsonluk yapan eniştesi Taner Cengiz’in (44) dairesine gitti.

Çiftin 8 yaşındaki oğullarının da bulunduğu sırada ablası ve eniştesiyle tartışan A.R.A, beylik tabancasıyla ablasını göğsü, eniştesini ise başından vurdu. 

Olay sonrası evden çıkarak Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğüne beylik tabancasıyla teslim olan zanlı gözaltına alındı.

Sağlık ve polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede, çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet sırasında evde bulunan Cengiz çiftinin çocuğuna sağlık ekipleri müdahale etti. Çocuğun daha sonra akrabaları tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı belirtildi.    

Bergama Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetler, İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.  

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Ablası Ve Eniştesini Öldürüp Teslim Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.