17 Haziran 2026 Çarşamba |Bodrum: ☀️ +31°C
SON DAKİKA

Aysu Türkoğlu ve Yasemin Altıntaş 20 Bridges Swim’de yüzecek

222jpg

Aysu Türkoğlu ve Yasemin Altıntaş, Türk kadınlarının gücünü ve azmini dünyaya göstermek amacıyla ABD’de ’20 Bridges Swim’ yüzüşünü gerçekleştirecekler.

Bodrumlu ultra yüzücü Aysu Türkoğlu ve Yasemin Altıntaş, ABD’nin Manhattan Adası’nın etrafındaki 28,5 mil (46 kilometre) uzunluğundaki ’20 Bridges Swim’ parkurunda, güçlü akıntılara ve zorlu koşullara karşı yüzerek, Türk kadınlarının dayanıklılığını ve kararlılığını dünyaya sergileyecekler.

Yasemin Altıntaş’ın bu seneki geçiş hedeflerinden biri Manş geçişi, Aysu Türkoğlu’nun ise Catalina geçişi. Bu noktada ’20 Bridges Swim’ geçişini tamamladıktan sonra Altıntaş Manş geçişiyle, Türkoğlu Catalina geçişiyle ‘Triple Crown’ unvanını kazanmış olacaklar.Play Video

‘Triple Crown’ açık su yüzme dünyasında büyük bir başarı olarak kabul edilen üç ana uzun mesafe yüzme etkinliğini tamamlamaktır. Bu unvan, yüzme dünyasındaki en büyük başarılar arasında yer alır ve yüzücüler için büyük bir prestij kaynağıdır.

Türkoğlu ve Altıntaş 2 Haziran 2024’te, Türkiye saatiyle saat 23.00’da, Amerika saatiyle saat 16.00’da başlayacak. Yüzücülerimiz Aysu Türkoğlu ve Yasemin Altıntaş ‘Pier A’dan suya girecekler ve yüzüş sonunda yine ‘Pier A’dan çıkıp parkuru tamamlayacaklar.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı