Gaziantep Web Tasarım - Gaziantep Web Sitesi

  1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Gaye’nin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Gaye’nin Cansız Bedenine Ulaşıldı

featured

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) sel felaketinde kaybolan Gaye Soyutok’un (18) cansız bedeni, boşaltılan gölette çamurun altında bulundu.

KKTC’de 3 gün önce etkili olan şiddetli yağış sonrasında, Girne’den Lefkoşa’ya gelmek isteyen Ahmet Kılınç (23), Tolga Bekçi (21) ve Günay Kandaz (18) ve Gaye Soyutok’un içinde bulunduğu araç, sel sularının etkisiyle Çiklos bölgesinde uçuruma yuvarlandı.

Sabah yapılan aramalarda Ahmet Kılınç, Tolga Bekçi ve Günay Kandaz’ın cesetlerine ulaşıldı. Ancak, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda uzman olarak çalışan Gaye Soyutok’a ulaşılamadı. Gaye Soyutok için Türkiye’den özel arama köpekleri getirildi, KKTC’de görev yapan Türk askeri seferber edildi.

ARAMALARA BAŞBAKAN DA KATILDI

Aramalara bizzat Başbakan Tufan Erhürman, Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan ve Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu başkanlık etti. Çalışmalara 80 kişi katıldı.

Üç gün süren aramalarda Gaye Soyutok’a ulaşılamaması üzerinde bölgedeki Doğanköy göletindeki su boşaltıldı.

Dün gece geç saatlerde ise üç metre derinlikte ortaya çıkan çamurun içerisinde Gaye Soyutok’un cansız bedenine ulaşıldı. Soyutok bugün toprağa verilecek

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Gaye’nin Cansız Bedenine Ulaşıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.