20 Haziran 2026 Cumartesi |Bodrum: 🌤️ +20°C
SON DAKİKA

Sahil hattında düzenlemeler başladı

IMG 20260318 WA0064 scaled

Kumbahçe sahilinde başlatılan düzenleme çalışmaları kapsamında, kamuya açık alanları işgal eden unsurlar kaldırılırken sahil hattı vatandaşların kullanımına uygun hale getiriliyor

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Muğla Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Bodrum Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kumbahçe sahilinde çalışma yürütülüyor.

 

Türkbükü’nde kaçak iskele ve yapılara yıkım başladı

Sabah saatlerinde başlayan uygulamada, sahil hattını işgal ettiği tespit edilen işletmelere ait çeşitli malzemeler, platformlar ile masa ve sandalyeler kaldırıldı. Ekipler, kamuya açık alanların mevzuata uygun şekilde kullanımını sağlamak amacıyla sahil şeridini yeniden düzenliyor.

Çalışmalar kapsamında ağır iş makineleriyle sahil hattında temizlik ve düzeltme işlemleri sürdürülürken, alanın vatandaşların kullanımına uygun hale getirilmesi hedefleniyor

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı