17 Haziran 2026 Çarşamba |Bodrum: ☀️ +30°C
SON DAKİKA

Vergi Ve Prim Borçları Yapılandırması Ödeme Son Tarih 28 Şubat

maliye sgk

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, vergi ve prim borçları yapılandırmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, 28 Şubat’a kadar prim borcu olanlara ilişkin yapılandırma imkanının devam ettiğini söyledi. Bağlı, vatandaşların herhangi bir bankaya gittiğinde yapılandırmadan yararlanabileceğini söyledi.

Genel Sağlık Sigortası’na ilişkin olarak Bağlı “En düşük maliyetli ve en kapsamlı sağlık hizmeti” dedi.

Bağlı, Genel Sağlık Sigortası borcu bulunanların 31 Ağustos 2019 tarihine kadar sağlık hizmetlerinden yararlanabileceğini söyledi.

Yapılandırma ödemeleri 18 taksitle 36 aya varan şekilde gerçekleştirilebilecek.

Dünyanın en fazla ilaç geri ödeme hizmetinin Türkiye’de bulunduğunu belirten Bağlı, ilacın hassas bir konu olduğunu ve sürekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bir Yorum Bırak

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Anasayfa Kategoriler Yukarı